Vélemények

"Kifejezetten pozitív tapasztalatom volt a Divusdent fogászati klinikával kapcsolatban. Az egész személyzet nagyon barátságos és segítőkész volt, már az első pillanattól kezdve éreztem, hogy jó kezekben vagyok. A klinikán a legmodernebb technológiával dolgoznak, így teljesen biztos lehettem abban, hogy a legjobb és legkorszerűbb kezeléseket kapom. A fogorvosom nagyon profi és szakértő volt, mindig részletesen elmagyarázta nekem a kezeléseket és türelmesen válaszolt minden kérdésre. A kezelések során is arra törekedtek, hogy maximálisan komfortosan érezzem magam, és megpróbáltak mindenféle feszültséget és félelmet eloszlatni. Az eredmények pedig tökéletesek lettek, remekül érzem magam a korábban problémásnak tartott fogaimmal. Mindenkinek ajánlom ezt a fogászati klinikát, amennyiben magas színvonalú és professzionális fogászati ellátásra vágyik."
GŐDÉNY SION
"Már kisgyermek korom óta rettegtem mindenféle fogorvosi beavatkozástól, viszont a Divusdent csapata minden félelmemet eloszlatta! Családias,nyugodt környezetben zajló kezelések, gyors, precíz, magas fokú szakértelemmel ötvözve. A Doktor Úr rendkívül kedves,türelmes, a páciens igényeit szem előtt tartva professzionális munkát végzett. Jó szívvel ajánlom!"
GŐDÉNY-KELEMEN KLAUDIA
"Ki szereti a fogorvosokat? Senki. Félünk, hogy fájni fog, vagy már eleve fáj a fogunk, amikor felkerekedünk a rendelőbe. Felsír a fúró velünk együtt, míg a négyszázezer wattos reflektor fénye az arcunkba vág. A nyálelszívó bősz szörcsögése nem nyomja el rettegéstől kalapáló szívünk, te jó ég, minek is indultunk el, amikor amúgy is esik az eső. Na ilyenkor érkezik az első poén, hogy azért még legyen módunk egy riposzttal ellátni a főorvos urat, még mielőtt kipeckelné a szánkat. Aztán kipeckeli, kedélyesen dünnyögve fúr, farag, vés, körbelengi a lágy ózonillat, jaj, de jó, itt tuti, nem leszek covidos. De menő, látszik a röntgenen az összes fogam. Meséli, épp mit tanul, mit olvas - mindig tanul, vagy fejleszt valamit a rendelőben. Köpjek, jó. Ez kész. Bazsalygok, mint a piros alma, bár fél fejem zsibbad az érzéstelenítőtől, szóval nem tudom, kívülről ez hogy néz ki. Használjak már fogselymet az isten szerelmére. Jó, veszek hazafelé. Ez nem is volt olyan rossz. Ide jövök jövőre is."
KOSIK ANITA
"Áron könnyedén eloszlatja a fogászattól való félelmet és hamar megérteti az emberrel, hogy ez ugyanolyan szükséges és hétköznapi dolog mint mondjuk a zuhanyzás. Állandóan humoránál van amitől néha alig bírom nyitva tartani a számat a kezelés alatt, úgy nevetek… És az asztalon mindig hever jó pár könyv ugyanis állandóan továbbképzi magát… És minden kérdésemre kimerítően válaszol. Mindenkinek javaslom hisz előbb utóbb mindnyájunknak el kell menni… Akkor már inkább előbb. A Divusdentbe."
GULÁCSI TAMÁS