Diagnosztika

Digitális diagnosztika

Különféle problémákkal keresnek fel minket a páciensek. A pontos diagnózis minden kezelés alapja. Ennek felállításához először felvesszük a kórelőzményt. Ezután megvizsgáljuk a beteget, az esetek zömében ez elegendő a helyes diagnózis felállításához.
Ezek alátámasztására vagy a kétséges esetek pontosítására használjuk a képalkotó diagnosztikát. A digitális röntgen készülékek nagy felbontásúak, a felvétel könnyen tárolható, hordozható. A modern röntgen készülékek programjai segítenek a tervezésben is.

Kezelési terv egyedi animációval

A röntgenfelvétel képet, az anamnézis eredményét külön programban rögzítjük. Itt vesszük fel a beteg státuszát, és választjuk ki a megfelelő kezelést . A kiindulási állapot és a végeredmény közötti folyamatot egy animáció segítségével szemléltetjük. Ezt egy link megnyitásával bármikor, bárhol megtekinthetjük.

A mai digitális képalkotó eljárásokkal biztos alapokra helyezhetjük a diagnózist, a személyre szabott animációval pedig a kezelésünk folyamata lesz egyértelműbb.

A modern röntgen készülékek programjai olyan virtuális világot teremt a számunkra, amelyet néhány évvel azelőtt álmodni se mertünk volna.

Ezen készülékek csúcsa a CBCT. Az általunk használt RAYSCAN a+ nem csak a képfelbontás szempontjából élenjáró, de a legkorszerűbb technikai fejlesztéseknek köszönhetően a legkíméletesebben terheli a szerverezetet.