Blog

Kinek ajánljuk a cirkónium fogpótlásokat?

Divusdent
2023.10.31 15:29
Kinek ajánljuk a cirkónium fogpótlásokat?

Röviden megválaszolva a kérdést: mindenkinek, aki nem kíván kompromisszumot kötni a kényelem és a szép megjelenés között.

A cirkónium fogpótlások előnyei között említhetjük elsősorban a kiemelkedő esztétikumot és a tartósságot. Mivel ezek a fogpótlások nem tartalmaznak fémet, így megjelenésükben megtévesztésig hasonlítanak a természetes fogakhoz.

A fémkerámia technológiával ellentétben idővel nem kell a fémes szegély kialakulásának veszélyétől tartanunk, sem a fogíny szürkés elszíneződésétől. Továbbá rendkívüli keménységgel és kopásállósággal rendelkezik, amely tulajdonságok lehetővé teszik több foghiány együttes pótlását is. Ráadásul kitűnő a biokompatibilitása, így fémallergiás pácienseink számára is tökéletes megoldásként szolgálhatnak. Nem véletlen, hogy a fogorvosok többsége előszeretettel ajánlja ezt a megoldást a betegei számára. Mit minden pótlásra érdemes úgy gondolni erre a prémium anyagból készült fogpótlásra, mint egy hosszú távú befektetésre.

A szép mosoly nem csak a környezetünket nyűgözi majd le, de saját közérzetünkre is pozitív hatással lesz.  És mégis mibe lehet érdemesebb befektetni, mint saját magunk egészségébe és megjelenésébe?